Cafea proaspat prajita si macinata handmade "Radu Voda PREMIUM" DECAFEINIZATA, 150g

44,99 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Cafea proaspat prajita si macinata handmade "Radu Voda" - PREMIUM, DECOFEINIZATA, 150 g

Cafea de specialitate proaspat prajitasi macinata . Selectionarea, prajirea si ambalarea cafelei sunt realizate manual, cu migala si dragoste.

Care este diferența între o cafea prăjită artizanal și una industrială?
Substanța din bobul de cafea, în cazul prăjirii artizanale, este păstrată, pe când substanța din boabele de cafea ale prăjitorilor industriali nu mai există. Ea trebuie arsă cu totul la prăjitorii industriali, pentru că, fiind un aliment, cafeaua are un termen de valabilitate scurt, în mod normal.
Asadar, parintii de la Manastirea Radu Voda au cautat mai intai furnizorul de la care au putut obtine cafele verzi exceptionale, prin profilul lor senzorial, prin tipicitate (legata de climat, natura solului, altitudine, ploi, vant, expunerea la soare, etc.), modul de recoltare, modul de tratare a ciresei pentru a deveni o boaba de cafea verde, etc.
Etapa urmatoare a fost alegerea masinii de prajit. In functie de tipul de prajire al cafelei, pentru espresso sau pentru filtru, de caracteristicile initiale ale cafelei, anumite etape ale prajirii (dezvoltare, caramelizare) trebuie sa dureze mai mult sau mai putin timp.
Rezultatul : Boabele de cafea se prăjesc și se livrează in cantitati mici, iar clienții își pot alege tipul de cafea, zona din care
provine, tipul de prăjire și de măcinare (pentru espresso, ibric, cafetieră sau boabe).
Intenția Parintilor de la Manastirea Radu Voda este sa livreze întotdeauna un produs proaspăt în ceașca de cafea, nu de a crea volume.

Cafea proaspat prajita si macinata  handmade "Radu Voda - PREMIUM" DECAFEINIZATA
O cafea dulce si parfumata
Procesare: SHB (Strictly hard Beans) si spalata, culeasa manual,decafeinizata organic prin metoda Mountain Water Process
Regiune: Mexic - Sierra Mountains

Ferma: Beneficio Palmichal Micri / Mill - Ferme producatori mici
Altitudine: 900 / 1100 m
Varietate: Caturra , Catuai, Bourbon, Typica
Descriere: Dulce, siropoasa, intensa, corp mediu spre plin, note de cirese, ciocolata si portocale.
Macinata super fin - ideala pentru prepararea la ibric.

Scor: 85+
Cantitate: 150 g

Categorii
Brand

Descriere

Cafea proaspat prajita si macinata handmade "Radu Voda" - PREMIUM, DECOFEINIZATA, 150 g

Cafea de specialitate proaspat prajitasi macinata . Selectionarea, prajirea si ambalarea cafelei sunt realizate manual, cu migala si dragoste.

Care este diferența între o cafea prăjită artizanal și una industrială?
Substanța din bobul de cafea, în cazul prăjirii artizanale, este păstrată, pe când substanța din boabele de cafea ale prăjitorilor industriali nu mai există. Ea trebuie arsă cu totul la prăjitorii industriali, pentru că, fiind un aliment, cafeaua are un termen de valabilitate scurt, în mod normal.
Asadar, parintii de la Manastirea Radu Voda au cautat mai intai furnizorul de la care au putut obtine cafele verzi exceptionale, prin profilul lor senzorial, prin tipicitate (legata de climat, natura solului, altitudine, ploi, vant, expunerea la soare, etc.), modul de recoltare, modul de tratare a ciresei pentru a deveni o boaba de cafea verde, etc.
Etapa urmatoare a fost alegerea masinii de prajit. In functie de tipul de prajire al cafelei, pentru espresso sau pentru filtru, de caracteristicile initiale ale cafelei, anumite etape ale prajirii (dezvoltare, caramelizare) trebuie sa dureze mai mult sau mai putin timp.
Rezultatul : Boabele de cafea se prăjesc și se livrează in cantitati mici, iar clienții își pot alege tipul de cafea, zona din care
provine, tipul de prăjire și de măcinare (pentru espresso, ibric, cafetieră sau boabe).
Intenția Parintilor de la Manastirea Radu Voda este sa livreze întotdeauna un produs proaspăt în ceașca de cafea, nu de a crea volume.

Cafea proaspat prajita si macinata  handmade "Radu Voda - PREMIUM" DECAFEINIZATA
O cafea dulce si parfumata
Procesare: SHB (Strictly hard Beans) si spalata, culeasa manual,decafeinizata organic prin metoda Mountain Water Process
Regiune: Mexic - Sierra Mountains

Ferma: Beneficio Palmichal Micri / Mill - Ferme producatori mici
Altitudine: 900 / 1100 m
Varietate: Caturra , Catuai, Bourbon, Typica
Descriere: Dulce, siropoasa, intensa, corp mediu spre plin, note de cirese, ciocolata si portocale.
Macinata super fin - ideala pentru prepararea la ibric.

Scor: 85+
Cantitate: 150 g

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Descriere

Cafea proaspat prajita si macinata handmade "Radu Voda" - PREMIUM, DECOFEINIZATA, 150 g

Cafea de specialitate proaspat prajitasi macinata . Selectionarea, prajirea si ambalarea cafelei sunt realizate manual, cu migala si dragoste.

Care este diferența între o cafea prăjită artizanal și una industrială?
Substanța din bobul de cafea, în cazul prăjirii artizanale, este păstrată, pe când substanța din boabele de cafea ale prăjitorilor industriali nu mai există. Ea trebuie arsă cu totul la prăjitorii industriali, pentru că, fiind un aliment, cafeaua are un termen de valabilitate scurt, în mod normal.
Asadar, parintii de la Manastirea Radu Voda au cautat mai intai furnizorul de la care au putut obtine cafele verzi exceptionale, prin profilul lor senzorial, prin tipicitate (legata de climat, natura solului, altitudine, ploi, vant, expunerea la soare, etc.), modul de recoltare, modul de tratare a ciresei pentru a deveni o boaba de cafea verde, etc.
Etapa urmatoare a fost alegerea masinii de prajit. In functie de tipul de prajire al cafelei, pentru espresso sau pentru filtru, de caracteristicile initiale ale cafelei, anumite etape ale prajirii (dezvoltare, caramelizare) trebuie sa dureze mai mult sau mai putin timp.
Rezultatul : Boabele de cafea se prăjesc și se livrează in cantitati mici, iar clienții își pot alege tipul de cafea, zona din care
provine, tipul de prăjire și de măcinare (pentru espresso, ibric, cafetieră sau boabe).
Intenția Parintilor de la Manastirea Radu Voda este sa livreze întotdeauna un produs proaspăt în ceașca de cafea, nu de a crea volume.

Cafea proaspat prajita si macinata  handmade "Radu Voda - PREMIUM" DECAFEINIZATA
O cafea dulce si parfumata
Procesare: SHB (Strictly hard Beans) si spalata, culeasa manual,decafeinizata organic prin metoda Mountain Water Process
Regiune: Mexic - Sierra Mountains

Ferma: Beneficio Palmichal Micri / Mill - Ferme producatori mici
Altitudine: 900 / 1100 m
Varietate: Caturra , Catuai, Bourbon, Typica
Descriere: Dulce, siropoasa, intensa, corp mediu spre plin, note de cirese, ciocolata si portocale.
Macinata super fin - ideala pentru prepararea la ibric.

Scor: 85+
Cantitate: 150 g

Detalii

Categorii
Brand