Cafea proaspat prajita si macinata "Radu Voda - PREMIUM", 150g

[3]
39,99 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Cafea proaspat prajita "Radu Voda - PREMIUM" prajita si macinata handmade, 150 g

Cafea de specialitate proaspat prajita. selectionarea, prajirea si ambalarea cafelei sunt realizate manual, cu migala si dragoste.

Care este diferența între o cafea prăjită artizanal și una industrială?
Substanța din bobul de cafea, în cazul prăjirii artizanale, este păstrată, pe când substanța din boabele de cafea ale prăjitorilor industriali nu mai există. Ea trebuie arsă cu totul la prăjitorii industriali, pentru că, fiind un aliment, cafeaua are un termen de valabilitate scurt, în mod normal.
Asadar, parintii de la Manastirea Radu Voda au cautat mai intai furnizorul de la care au putut obtine cafele verzi exceptionale, prin profilul lor senzorial, prin tipicitate (legata de climat, natura solului, altitudine, ploi, vant, expunerea la soare, etc.), modul de recoltare, modul de tratare a ciresei pentru a deveni o boaba de cafea verde, etc.
Etapa urmatoare a fost alegerea masinii de prajit. In functie de tipul de prajire al cafelei, pentru espresso sau pentru filtru, de caracteristicile initiale ale cafelei, anumite etape ale prajirii (dezvoltare, caramelizare) trebuie sa dureze mai mult sau mai putin timp.
Rezultatul : Boabele de cafea se prăjesc și se livrează in cantitati mici, iar clienții își pot alege tipul de cafea, zona din care
provine, tipul de prăjire și de măcinare (pentru espresso, ibric, cafetieră sau boabe).
Intenția Parintilor de la Manastirea Radu Voda este sa livreze întotdeauna un produs proaspăt în ceașca de cafea, nu de a crea volume.

Cafea proaspat prajita " Radu Voda - PREMIUM" prajita si macinata handmade
O cafea dulce si parfumata
Procesare: SHB (Strictly hard Beans) si spalata, culeasa manual, recolte 2019 / 20120
Regiune: Tarrazu San Marco si San Pablo

Ferma: Beneficio Palmichal Micri / Mill - Ferme producatori mici
Altitudine: 1200 / 2000 m
Varietate: Caturra , Catuai
Descriere: Dulce, siropoasa, intensa, corp mediu spre plin, note de cirese, ciocolata si portocale.
Macinata super fin - ideala pentru prepararea la ibric.

Scor: 85+
Cantitate: 150 g

Categorii
Brand

Descriere

Cafea proaspat prajita "Radu Voda - PREMIUM" prajita si macinata handmade, 150 g

Cafea de specialitate proaspat prajita. selectionarea, prajirea si ambalarea cafelei sunt realizate manual, cu migala si dragoste.

Care este diferența între o cafea prăjită artizanal și una industrială?
Substanța din bobul de cafea, în cazul prăjirii artizanale, este păstrată, pe când substanța din boabele de cafea ale prăjitorilor industriali nu mai există. Ea trebuie arsă cu totul la prăjitorii industriali, pentru că, fiind un aliment, cafeaua are un termen de valabilitate scurt, în mod normal.
Asadar, parintii de la Manastirea Radu Voda au cautat mai intai furnizorul de la care au putut obtine cafele verzi exceptionale, prin profilul lor senzorial, prin tipicitate (legata de climat, natura solului, altitudine, ploi, vant, expunerea la soare, etc.), modul de recoltare, modul de tratare a ciresei pentru a deveni o boaba de cafea verde, etc.
Etapa urmatoare a fost alegerea masinii de prajit. In functie de tipul de prajire al cafelei, pentru espresso sau pentru filtru, de caracteristicile initiale ale cafelei, anumite etape ale prajirii (dezvoltare, caramelizare) trebuie sa dureze mai mult sau mai putin timp.
Rezultatul : Boabele de cafea se prăjesc și se livrează in cantitati mici, iar clienții își pot alege tipul de cafea, zona din care
provine, tipul de prăjire și de măcinare (pentru espresso, ibric, cafetieră sau boabe).
Intenția Parintilor de la Manastirea Radu Voda este sa livreze întotdeauna un produs proaspăt în ceașca de cafea, nu de a crea volume.

Cafea proaspat prajita " Radu Voda - PREMIUM" prajita si macinata handmade
O cafea dulce si parfumata
Procesare: SHB (Strictly hard Beans) si spalata, culeasa manual, recolte 2019 / 20120
Regiune: Tarrazu San Marco si San Pablo

Ferma: Beneficio Palmichal Micri / Mill - Ferme producatori mici
Altitudine: 1200 / 2000 m
Varietate: Caturra , Catuai
Descriere: Dulce, siropoasa, intensa, corp mediu spre plin, note de cirese, ciocolata si portocale.
Macinata super fin - ideala pentru prepararea la ibric.

Scor: 85+
Cantitate: 150 g

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 3 review-uri
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
F
Florina
17 feb.
Achizitie verificata
Foarte bun! Recomand!
A
Anca
19 ian.
Achizitie verificata
Cea mai bună cafea! Consistentă, aromată, rafinată!
S
Serban Valentina
19 mai 2021
Achizitie verificata
Da mi-a placut aceasta cafea ,consum din ea cu placere ,s-a ridicat astepatrilor mele si familiei mele,proaspat macinata ii confera in gust si aroma placuta. In plus consum cu gindul ca este facuta cu migala in multa rugaciune,asa ca am incrdere in acest produs.II acord puncatj maxim 5. Doamne ajuta !

Descriere

Cafea proaspat prajita "Radu Voda - PREMIUM" prajita si macinata handmade, 150 g

Cafea de specialitate proaspat prajita. selectionarea, prajirea si ambalarea cafelei sunt realizate manual, cu migala si dragoste.

Care este diferența între o cafea prăjită artizanal și una industrială?
Substanța din bobul de cafea, în cazul prăjirii artizanale, este păstrată, pe când substanța din boabele de cafea ale prăjitorilor industriali nu mai există. Ea trebuie arsă cu totul la prăjitorii industriali, pentru că, fiind un aliment, cafeaua are un termen de valabilitate scurt, în mod normal.
Asadar, parintii de la Manastirea Radu Voda au cautat mai intai furnizorul de la care au putut obtine cafele verzi exceptionale, prin profilul lor senzorial, prin tipicitate (legata de climat, natura solului, altitudine, ploi, vant, expunerea la soare, etc.), modul de recoltare, modul de tratare a ciresei pentru a deveni o boaba de cafea verde, etc.
Etapa urmatoare a fost alegerea masinii de prajit. In functie de tipul de prajire al cafelei, pentru espresso sau pentru filtru, de caracteristicile initiale ale cafelei, anumite etape ale prajirii (dezvoltare, caramelizare) trebuie sa dureze mai mult sau mai putin timp.
Rezultatul : Boabele de cafea se prăjesc și se livrează in cantitati mici, iar clienții își pot alege tipul de cafea, zona din care
provine, tipul de prăjire și de măcinare (pentru espresso, ibric, cafetieră sau boabe).
Intenția Parintilor de la Manastirea Radu Voda este sa livreze întotdeauna un produs proaspăt în ceașca de cafea, nu de a crea volume.

Cafea proaspat prajita " Radu Voda - PREMIUM" prajita si macinata handmade
O cafea dulce si parfumata
Procesare: SHB (Strictly hard Beans) si spalata, culeasa manual, recolte 2019 / 20120
Regiune: Tarrazu San Marco si San Pablo

Ferma: Beneficio Palmichal Micri / Mill - Ferme producatori mici
Altitudine: 1200 / 2000 m
Varietate: Caturra , Catuai
Descriere: Dulce, siropoasa, intensa, corp mediu spre plin, note de cirese, ciocolata si portocale.
Macinata super fin - ideala pentru prepararea la ibric.

Scor: 85+
Cantitate: 150 g

Detalii

Categorii
Brand