30%

Capsule cu catina ecologica - 90 capsule. Produs in Romania

69,93 RON 99,90 RON valabil pana la 31 dec.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Ingrediente: 100% fructe deshidratate si macinate de catina. Continut: 90 de capsule vegetale, 54.7g

Continutul capsulelor: catina ecologica deshidratata si macinata din fruct intreg (Hippophae rhamnoides L.). Membrana capsule: hidroxipropilmetilceluloza.


Capsulele Energyne sunt un supliment alimentar din catina ecologica, macinata. Fructele ecologice de catina sunt uscate la temperaturi joase in vederea mentinerii tuturor valorilor nutritionale, ulterior fiind macinate, apoi ambalate in capsule.  
Capsulele de catina ecologica Energyne nu contin conservanti, indulcitori, coloranti sau arome artificiale si nu provoaca dependenta.

Beneficii:
Vitaminele D2 si continute de fructele de catina contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului in organism, la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, precum si la mentinerea sanatatii dintilor si a intregului sistem osos. Vitamina C continuta in catina macinata ajuta la functionarea normala a sitemului nervos si are efecte benefice in situatii de anemie. Avand in vedere continutul de Zinc de 12 ori mai mare decat valoarea nutritionala de referinta, catina deshidratata contribuie la mentinerea fertilitatii si a reproducerii. Consumul de fructe de catina aduce un aport nutritional important in diete, dar are si efect anti-imbatranire. Acizii grasi nesaturati Omega 7 continuti de catina macinata ajuta la reducerea valorilor colesterolului si trigliceridelor, contribuind astfel la prevenirea bolilor de inima. De asemenea, acizii grasi nesaturati Omega 7 ajuta la reglarea chimiei creierului. Acizii grasi nesaturati Omega 9 (in special acidul oleic) ajuta la energizarea organismului si la reducerea oboselii.

Recomandare de servire:


Adulti: 3 capsule de 3 ori pe zi inainte sau in timpul mesei. 

Produs certificat ecologic. 
Tara de origine: Romania.