Capsule pentru sustinerea memoriei, Manastirea Vatoped

[1]
120,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Supliment alimentar care contribuie la îmbunatatirea memoriei, bazat pe anii de experiență și cunoștințe ale călugărilor de la Sfânta Mare Mănăstire Vatopedi de pe Muntele Athos. Fiecare pachet conține 60 de capsule cu următoarele ingrediente:

Extract concentrat de afine 160 mg. Extract concentrat de rozmarin 180 mg. Extract concentrat de ginkgo 60 mg. Amidon 20 mg. Mod de administrare: 1 capsula dimineata si 1 capsula dupa-amiaza (pentru adulti). Capac pentru fitocapsule: Hidroxipropilmetilceluloză, potrivită pentru vegetarieni. Precauții - Contraindicații: A nu se depăși doza zilnică recomandată.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată.
Informațiile de mai sus nu sunt sfaturi medicale și nici nu înlocuiesc sfatul altui profesionist din domeniul sănătății.
Sunt furnizate doar cu titlu informativ.
Produsul nu trebuie utilizat de persoane cu alergii la oricare dintre plantele menționate; în cazul unei reacții alergice, încetați imediat utilizarea produsului. În plus, nu ar trebui să fie utilizat de persoanele care primesc terapie anticoagulantă sau antiepileptică, care au deficiență în enzima G6PD. Consultați-vă medicul dacă sunteți gravidă, alăptați, luați medicamente sau aveți probleme de sănătate. Nu întrerupeți alte recomandări de îngrijire medicală fără a vă consulta medicul. A se pastra la loc racoros si uscat (pana la 25 °C), departe de copii.