15%

CEAI ANTI REUMATISM 80GR

17,00 RON 20,00 RON valabil pana la 31 aug.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

CEAI BIO DE FRUCTE „ANTI DURERI ARTICULARE” 80G

INGREDIENTE: bucăți de mere*, ghimbir*,roșcove*, frunze de mur*, chipsuri de mango* (mango*, făină de orez*), petale de trandafiri*, aromă naturală de mirodenii, aromă naturală de fructe.
*=din culturi certificate ecologic.
Agricultură UE / non-UE.

MOD DE PREPARARE: Adăugați 1-2 lingurițe într-o cană cu apă la 100°C și lăsați ceaiul la infuzat timp de 10 minute.
CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui.

TERMEN DE VALABILITATE: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
CONȚINUT: 80g

BENEFICII ALE CEAIULUI DE FRUCTE „ANTI DURERI ARTICULARE”:

  • Ceaiul este una dintre cele mai bune băuturi pentru pacienții cu artrită datorită numeroaselor sale beneficii pentru sănătate. Plantele ecologice alese de Pronat în acest ceai sunt toate bogate în compuși antiinflamatori precum polifenoli. Ceaiul de măceșe are un conținut ridicat de compuși cu efecte antiinflamatorii, inclusiv galactolipide. Galactolipidele sunt principalele tipuri de grăsimi din membranele celulare. Măceșele și ghimbirul conțin compuși fenolici, care sunt antioxidanți puternici antiinflamatori ce vă protejează celulele de daune. Studiile arată că ceaiul de măceșe, ghimbir, frunze de mur reduce durerea și alte simptome legate de artrita reumatoidă prin limitarea producției de substanțe chimice citokine pro-inflamatorii. Măceșele, spre exemplu, conțin compuși sănătoși, cum ar fi acizi triterpenoici, acid ursolic, acid oleanolic și acid betulinic. Acești compuși inhibă enzimele cox-1 și cox-2, care declanșează inflamația și durerea. Bucățile de mere organice vă oferă vitaminizare, iar chipsurile de mango și petalele de trandafiri adaugă savoare, nutrienți și arome delicioase.
  • Peste 50 de compuși antioxidanți diferiți au fost identificați în ghimbir. Multe dintre ele reduc la minimum producția de citokine, care sunt substanțe pro-inflamatorii în corpul dumneavoastră. Ceaiul de ghimbir poate reduce glicemia, colesterolul total, trigliceridele și markerii inflamatori ai sângelui, inclusiv proteina C reactivă (CRP). Datorită gustului său ușor dulce și picant, ghimbirul conferă un gust delicios ceaiului.
  • Indiferent dacă doriți să calmați o vătămare temporară sau dureri musculare sau aveți nevoie de ameliorarea unei afecțiuni inflamatorii cronice, ceaiul Pronat poate fi o modalitate excelentă de a reduce inflamația și de a trata durerea. Există o varietate de compuși benefici prezenți în diferitele plante alese care pot ajuta la calmarea inflamației. Dacă doriți să reduceți inflamația cronică, ceaiul poate fi un plus excelent pentru un stil de viață sănătos atunci când vine vorba de a preveni inflamația și de a preveni bolile cronice.

DESCRIERE:
  Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă mulți oameni este inflamația cronică. Inflamația poate provoca dureri articulare și oboseală care nu vă lasă să vă bucurați de viață pe deplin. Fructele și plantele alese pentru ceaiul „ANTI DURERI ARTICULARE” au proprietăți antiinflamatorii puternice și potențial de a reduce durerea articulară. Dacă durerea și rigiditatea au un impact inconfortabil asupra vieții tale, o cană de ceai poate fi o cale simplă și blândă pentru a te simți mai bine.

Ceaiul este una dintre cele mai studiate băuturi atunci când vine vorba de beneficiile sale pentru pacienții cu artrită. Ceaiul „ANTI DURERI ARTICULARE” este bogat în polifenoli - compuși din plante care au efecte antiinflamatoare puternice. Plantele medicinale, ierburile aromatizante și condimentele au fost folosite cu scop medicinal în ceaiuri timp de secole.

Fructele și plantele alese de PRONAT conțin compuși esențiali ai plantelor sau fitochimicale care pot preveni deteriorarea oxidativă a celulelor și reduce inflamația. Datorită proprietăților lor antiinflamatorii, anumite plante pot ameliora durerea cauzată de inflamație. De asemenea, pot ajuta la gestionarea anumitor boli care sunt declanșate de aceasta. Consumul de ceai din aceste plante, ierburi și condimente este o modalitate ușoară de a vă bucura de beneficiile lor.

Categorii
Brand

Descriere

CEAI BIO DE FRUCTE „ANTI DURERI ARTICULARE” 80G

INGREDIENTE: bucăți de mere*, ghimbir*,roșcove*, frunze de mur*, chipsuri de mango* (mango*, făină de orez*), petale de trandafiri*, aromă naturală de mirodenii, aromă naturală de fructe.
*=din culturi certificate ecologic.
Agricultură UE / non-UE.

MOD DE PREPARARE: Adăugați 1-2 lingurițe într-o cană cu apă la 100°C și lăsați ceaiul la infuzat timp de 10 minute.
CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui.

TERMEN DE VALABILITATE: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
CONȚINUT: 80g

BENEFICII ALE CEAIULUI DE FRUCTE „ANTI DURERI ARTICULARE”:

  • Ceaiul este una dintre cele mai bune băuturi pentru pacienții cu artrită datorită numeroaselor sale beneficii pentru sănătate. Plantele ecologice alese de Pronat în acest ceai sunt toate bogate în compuși antiinflamatori precum polifenoli. Ceaiul de măceșe are un conținut ridicat de compuși cu efecte antiinflamatorii, inclusiv galactolipide. Galactolipidele sunt principalele tipuri de grăsimi din membranele celulare. Măceșele și ghimbirul conțin compuși fenolici, care sunt antioxidanți puternici antiinflamatori ce vă protejează celulele de daune. Studiile arată că ceaiul de măceșe, ghimbir, frunze de mur reduce durerea și alte simptome legate de artrita reumatoidă prin limitarea producției de substanțe chimice citokine pro-inflamatorii. Măceșele, spre exemplu, conțin compuși sănătoși, cum ar fi acizi triterpenoici, acid ursolic, acid oleanolic și acid betulinic. Acești compuși inhibă enzimele cox-1 și cox-2, care declanșează inflamația și durerea. Bucățile de mere organice vă oferă vitaminizare, iar chipsurile de mango și petalele de trandafiri adaugă savoare, nutrienți și arome delicioase.
  • Peste 50 de compuși antioxidanți diferiți au fost identificați în ghimbir. Multe dintre ele reduc la minimum producția de citokine, care sunt substanțe pro-inflamatorii în corpul dumneavoastră. Ceaiul de ghimbir poate reduce glicemia, colesterolul total, trigliceridele și markerii inflamatori ai sângelui, inclusiv proteina C reactivă (CRP). Datorită gustului său ușor dulce și picant, ghimbirul conferă un gust delicios ceaiului.
  • Indiferent dacă doriți să calmați o vătămare temporară sau dureri musculare sau aveți nevoie de ameliorarea unei afecțiuni inflamatorii cronice, ceaiul Pronat poate fi o modalitate excelentă de a reduce inflamația și de a trata durerea. Există o varietate de compuși benefici prezenți în diferitele plante alese care pot ajuta la calmarea inflamației. Dacă doriți să reduceți inflamația cronică, ceaiul poate fi un plus excelent pentru un stil de viață sănătos atunci când vine vorba de a preveni inflamația și de a preveni bolile cronice.

DESCRIERE:
  Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă mulți oameni este inflamația cronică. Inflamația poate provoca dureri articulare și oboseală care nu vă lasă să vă bucurați de viață pe deplin. Fructele și plantele alese pentru ceaiul „ANTI DURERI ARTICULARE” au proprietăți antiinflamatorii puternice și potențial de a reduce durerea articulară. Dacă durerea și rigiditatea au un impact inconfortabil asupra vieții tale, o cană de ceai poate fi o cale simplă și blândă pentru a te simți mai bine.

Ceaiul este una dintre cele mai studiate băuturi atunci când vine vorba de beneficiile sale pentru pacienții cu artrită. Ceaiul „ANTI DURERI ARTICULARE” este bogat în polifenoli - compuși din plante care au efecte antiinflamatoare puternice. Plantele medicinale, ierburile aromatizante și condimentele au fost folosite cu scop medicinal în ceaiuri timp de secole.

Fructele și plantele alese de PRONAT conțin compuși esențiali ai plantelor sau fitochimicale care pot preveni deteriorarea oxidativă a celulelor și reduce inflamația. Datorită proprietăților lor antiinflamatorii, anumite plante pot ameliora durerea cauzată de inflamație. De asemenea, pot ajuta la gestionarea anumitor boli care sunt declanșate de aceasta. Consumul de ceai din aceste plante, ierburi și condimente este o modalitate ușoară de a vă bucura de beneficiile lor.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse similare

Descriere

CEAI BIO DE FRUCTE „ANTI DURERI ARTICULARE” 80G

INGREDIENTE: bucăți de mere*, ghimbir*,roșcove*, frunze de mur*, chipsuri de mango* (mango*, făină de orez*), petale de trandafiri*, aromă naturală de mirodenii, aromă naturală de fructe.
*=din culturi certificate ecologic.
Agricultură UE / non-UE.

MOD DE PREPARARE: Adăugați 1-2 lingurițe într-o cană cu apă la 100°C și lăsați ceaiul la infuzat timp de 10 minute.
CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui.

TERMEN DE VALABILITATE: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
CONȚINUT: 80g

BENEFICII ALE CEAIULUI DE FRUCTE „ANTI DURERI ARTICULARE”:

  • Ceaiul este una dintre cele mai bune băuturi pentru pacienții cu artrită datorită numeroaselor sale beneficii pentru sănătate. Plantele ecologice alese de Pronat în acest ceai sunt toate bogate în compuși antiinflamatori precum polifenoli. Ceaiul de măceșe are un conținut ridicat de compuși cu efecte antiinflamatorii, inclusiv galactolipide. Galactolipidele sunt principalele tipuri de grăsimi din membranele celulare. Măceșele și ghimbirul conțin compuși fenolici, care sunt antioxidanți puternici antiinflamatori ce vă protejează celulele de daune. Studiile arată că ceaiul de măceșe, ghimbir, frunze de mur reduce durerea și alte simptome legate de artrita reumatoidă prin limitarea producției de substanțe chimice citokine pro-inflamatorii. Măceșele, spre exemplu, conțin compuși sănătoși, cum ar fi acizi triterpenoici, acid ursolic, acid oleanolic și acid betulinic. Acești compuși inhibă enzimele cox-1 și cox-2, care declanșează inflamația și durerea. Bucățile de mere organice vă oferă vitaminizare, iar chipsurile de mango și petalele de trandafiri adaugă savoare, nutrienți și arome delicioase.
  • Peste 50 de compuși antioxidanți diferiți au fost identificați în ghimbir. Multe dintre ele reduc la minimum producția de citokine, care sunt substanțe pro-inflamatorii în corpul dumneavoastră. Ceaiul de ghimbir poate reduce glicemia, colesterolul total, trigliceridele și markerii inflamatori ai sângelui, inclusiv proteina C reactivă (CRP). Datorită gustului său ușor dulce și picant, ghimbirul conferă un gust delicios ceaiului.
  • Indiferent dacă doriți să calmați o vătămare temporară sau dureri musculare sau aveți nevoie de ameliorarea unei afecțiuni inflamatorii cronice, ceaiul Pronat poate fi o modalitate excelentă de a reduce inflamația și de a trata durerea. Există o varietate de compuși benefici prezenți în diferitele plante alese care pot ajuta la calmarea inflamației. Dacă doriți să reduceți inflamația cronică, ceaiul poate fi un plus excelent pentru un stil de viață sănătos atunci când vine vorba de a preveni inflamația și de a preveni bolile cronice.

DESCRIERE:
  Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă mulți oameni este inflamația cronică. Inflamația poate provoca dureri articulare și oboseală care nu vă lasă să vă bucurați de viață pe deplin. Fructele și plantele alese pentru ceaiul „ANTI DURERI ARTICULARE” au proprietăți antiinflamatorii puternice și potențial de a reduce durerea articulară. Dacă durerea și rigiditatea au un impact inconfortabil asupra vieții tale, o cană de ceai poate fi o cale simplă și blândă pentru a te simți mai bine.

Ceaiul este una dintre cele mai studiate băuturi atunci când vine vorba de beneficiile sale pentru pacienții cu artrită. Ceaiul „ANTI DURERI ARTICULARE” este bogat în polifenoli - compuși din plante care au efecte antiinflamatoare puternice. Plantele medicinale, ierburile aromatizante și condimentele au fost folosite cu scop medicinal în ceaiuri timp de secole.

Fructele și plantele alese de PRONAT conțin compuși esențiali ai plantelor sau fitochimicale care pot preveni deteriorarea oxidativă a celulelor și reduce inflamația. Datorită proprietăților lor antiinflamatorii, anumite plante pot ameliora durerea cauzată de inflamație. De asemenea, pot ajuta la gestionarea anumitor boli care sunt declanșate de aceasta. Consumul de ceai din aceste plante, ierburi și condimente este o modalitate ușoară de a vă bucura de beneficiile lor.

Detalii

Categorii
Brand