20%

Ceai de salvie – Turnu Apiplant

12,00 RON 15,00 RON valabil pana la 31 dec.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Mențiuni de sănătate:

Infuzia de salvie este menționată ca având efecte benefice în inflamații ale tractului gastrointestinal, afecțiuni cronice ale căilor biliare, sindrom dispeptic, bronșite cronice, dismenoree, menopauză, reumatism, gingivită, abcese dentare, aftoză bucală, paradontoză, amigdalită, faringită, răni, contuzii, pentru oprirea secreției lactate în cazul apariției mastitei de lactație, ateroscleroză, oboseală psihică, astenie nervoasă, îmbătrânire precoce.

Ingrediente:

Parte aeriană înflorită de Salvie (Salvia officinalis) ce conține Salviatanin, acizi fenolici – rosmarinic, cafeic, clorogenic, ferulic, galic, flavonoizi, monoterpenoide – alfa-tuina, betatuiona, canfor, cineol-humulena, alfa-piene, limonene, linalool, acetat de bornil, carnosol, acid canosic si rosmarol, acid oleanol-triterpenoidic si acid ursolic, rezine, vitamina B1 si C, saruri de potasiu.

Mod de utilizare:

Infuzie timp de 15 min. din 1-2 lingurițe de plantă la 200ml apă clocotită de 2 ori pe zi timp de 30 de zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 20 zile.
Utilizarea pentru o perioada mai mare de 4 luni poate duce în cazuri extrem de rare la convulsii epileptiforme. De aceea se recomanda ca după această perioadă, administrarea să fie întreruptă timp de o luna, după care se poate relua conform indicațiilor.

Contraindicații:
Se interzice consumul în caz de obstrucție biliara, insuficienţă hepatocelulară gravă, insuficienţă renală gravă, stări grave de ulcer gastric, sarcina și alăptare.
Se va consulta medicul în caz de litiaza biliara.

Atenţionări:

Acest produs este un supliment alimentar.
A nu se depăși doza recomandata pentru consumul zilnic.
A nu se lasă la îndemâna și vederea copiilor mici.
Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască o dieta variata și echilibrată și un mod de viață sănătos.