Cremă tratament pentru hemoroizi, acnee și varice cu castan sălbatic și hamamelis – Mănăstirea Maicii Domnului, Grecia

85,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat
Disponibil in stoc

Pentru hemoroizi, acnee și varice.

Extractul de castan sălbatic susţine starea de sănătate a venelor (varice, hemoroizi, stază şi congestie venoasă) şi a capilarelor (fragilitate capilară).

Extractul de Hamamelis este extrem de eficient în tratamentul hemoroizilor, a congestiilor venoase, edemelor şi vânătăilor, a inflamaţiilor dermice şi în eczeme pruriginoase.

Extractul de sunătoare ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor, tăieturilor, plăgilor sau a eczemelor. Calmează senzațiile de usturime și de arsură de la nivelul pielii.

Uleiul de chiparos tratează problemele circulatorii, congestiile venoase, picioarele grele, hemoroizii, picioarele umflate, retențiile de apă, edemele, stazele venoase, venele varicoase, congestiile limfatice, celulita.

Acidul hialuronic lubrifiază cartilajele și articulațiile, prevenind degradarea acestora. Previne osteoartrita. La nivelul cartilajelor și articulațiilor, acidul hialuronic acționează precum o barieră de protecție în jurul fiecărei celule. Acidul hialuronic are un rol important și în procesul de regenerare a pielii. Accelerează procesul de cicatrizare a leziunilor, calmând inflamația și grăbind regenerarea celulară astfel încat țesuturile afectate să fie înlocuite cu unele noi și sănătoase cât mai rapid.

Pantenolul sau provitamina B5 este un precursor al vitaminei B5, vitamină cu rol esential in vindecarea ranilor si in pastrarea integritatii pielii. De altfel, vitamina B5 este supranumita si “vitamina antistres” sau “elixirul tineretii”.

Uleiul esențial de rozmarin combate durerile articulare, reumatismale și problemele provocate de retenția de apă. Reface pielea obosită.

Produsele de la Mănăstirea Adormirii Maicii Domnului (Mikrokastrou) sunt preparate manual din plante medicinale, cultivate cu grijă și dragoste de maici, dupa rețete proprii, transmise din generație în generație.

Calitatea produselor se datorează unui amplu proces tehnologic, de la culegere, uscare, mărunţire şi până la preparare, împachetare şi etichetare. Totodată, pentru a li se păstra nealterate proprietăţile, preparatele sunt ambalate în recipiente atent selecționate.

Recoltarea plantelor pentru săpunuri, creme, șampoane și tincturi necesită răbdare, multă muncă și cunoștințe temeinice pentru prepararea lor. Totul se face doar manual, în atelierul mănăstirii, cu multă grijă, răbdare şi dragoste.

Ingrediente cheie: Extract de castan sălbatic, extract de hamamelis, extract de sunătoare, extract de untișor, ulei de chiparos, acid hialuronic, pantenol, ulei esențial de rozmarin, gel de Aloe Vera

Gramaj: 50 ml.

Origine: cultura ecologică a Sfintei Mănăstiri a Adormirii Maicii Domnului (Mikrokastrou), Grecia.

Producție limitată