10%

Miere de zmeura cruda 220g

31,50 RON 35,00 RON valabil pana la 31 mar.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

MIERE CRUDA DE ZMEURA 220 G

Ce este mierea cruda?

Mierea crudă nu trece prin procesul de pasteuriza. Ea se stoarce din fagure exclusiv prin mijloace mecanice, la rece, nefiltrata, neprelucrata, nepasteurizata, cu adevarat in stare naturala. Aceasta miere mai devreme sau mai tarziu va cristaliza, se va zaharisi. Cel mai simplu sa identificati o miere in stare naturala in perioada rece – trebuie sa fie cristalizata. Singura miere care ramane fluida mai mult timp, poate trece iarna in stare fluida, este cea de salcam. Mierea crudă păstreaza intacte enzimele și vitaminele, fiind astfel mai eficientă în aplicațiile terapeutice.

Din pacate, mierea conventionala din comert este procesata termic pentru a deveni fluida si a putea fi filtrata, eliminandu-se astfel orice impuritati precum bobitele de polen. Prin procesare termica insa, sunt distruse enzimele vii din miere care au un rol foarte important in efectele pentru sanatate furnizate de consumul de miere.

Mierea cruda este are doua aspecte distincte fata de mierea obisnuita: textura pe care o are și neprocesarea ei. Mierea cruda este o miere mai groasa, mai opaca, cristalizata, usor tulbure si lipsita de acea stralucire de chihlimbar cu poate sunteti obisnuit. Probabil nu o sa vi se para cea mai aspectuoasa miere, insa aspectul specific al mierii crude se trage de la polenul pe care il contine. Total neprelucrata, nepasteurizata si neincalzita, mierea cruda contine si urme de polen.

De ce este atat de important continutul de polen din miere? Pentru ca este unul dintre cele mai bune alimente naturale si printre cele mai hranitoare produse apicole, fiind plin de proteine si amoniacizi, polenul este suplimentul perfect pentru nutritie, energie, vitalitate.

Beneficii ale consumului de miere cruda:

- Este cea mai pura forma de miere

- Contine polen si propolis, lucru care ii creste valoarea nutritionala

- Isi pastreaza toate vitaminele, mineralele si fitonutrientii

- Este o miere care isi pastreaza intacta aroma 

Mierea din flori de zmeură este o miere aromată produsă de albine din nectarul florilor de zmeură sălbatică de munte.

Culeasă de albine din florile de zmeură sălbatică , mierea de zmeură este o miere de munte veritabilă, având un gust dulce acrișor și o aromă deosebită.

Această miere are efecte benefice asupra reglării activităţii ovarelor, în osteoporoză, reîntinerirea tenului, alte tratamente cosmetice. 

Alte beneficii :

  • se recomandă ca remediu natural în cazul stărilor gripale
  • accese de tuse
  • conținut ridicat de anti-oxidanți
  • îmbunătățirea și întărirea sistemului imunitar


Conține: miere din flori zmeură 100 % natural, 400 g

Păstrare: loc uscat și răcoros
Valabilitate: vezi pe ambalaj

Țara de origine: România

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate