10%

Miere naturala - Castan - 450 gr - Sfantul Munte Athos - Manastirea Vatoped

[5]
76,50 RON 85,00 RON valabil pana la 30 iun.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Mierea de castan bio, de la Manastirea Vatoped, este o miere de mana si de nectar, cu o culoare chihlimbarie si cu un continut bogat in antioxidanti si polen.

Gama de miere EvDokimon include diferite tipuri de miere, toate produse la Sfanta Manastire Vatoped, sub indrumarea, experienta si dupa traditiile calugarilor de la Sfantul Munte Athos.


Un aspect foarte important al producerii mierii de cea mai inalta calitate, este zona de amplasare a stupilor, care in cazul mierii EvDokimon este binecuvantata peninsula a Sfantului Munte Athos, caracterizata printr-o bogata biodiversitate, puritatea mediului natural inconjurator si distanta foarte mare de zonele urbane, circulate si industrializate. 


Toata varietatea de miere de la Sfanta Marea Manastire Vatoped este produsa prin metode si procedee care exclud orice fel de preparare chimica, pesticide ori alte substante daunatoare, iar stupii sunt conceputi integral din materiale 100% naturale. 

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 5 review-uri
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
D
Didona N.
23 mai 2022
Achizitie verificata
Gust deosebit.
C
Carmen
16 mai 2022
Achizitie verificata
Excelenta.
L
Laurentiu Gheorghe
29 dec. 2021
Achizitie verificata
Azi va ajunge comanda către mine. Vă recomand cu drag mierea de castan în plus un pont util pt toată lumea în combinație cu usturoiul devine cel mai sigur și cel mai natural medicament pt anotimpul rece și nu numai 🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Vă doresc un an nou mai bun și împlinire pe toate aspectele vieții
C
Cristina
19 nov. 2021
Achizitie verificata
Gust deosebit, calitate. Recomand
R
Raluca Pavlișan
27 sept. 2021
Achizitie verificata
Miere cu proprietăți curative .
Are un ușor gust mai amărui sau mai astringent față de ceea ce suntem noi obișnuiți , dar pe noi nu ne deranjează acest aspect.