Șampon cu extract de ovăz, propolis și aloe vera - Mănăstirea Maicii Domnului, Grecia

75,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

fără SLES / fără  Parabeni

Este ideal pentru părul gras și tern. Hidratează și hrănește în profunzime firul de păr, conferind catifelare și aspect radiant. Conține proteine din grâu și mătase hidrolizate și pantenol.

Este recomandat pentru utilizare frecventă și este ideal pentru părul gras, dar este potrivit și pentru celelalte tipuri de păr.

Produsele de la Mănăstirea Adormirii Maicii Domnului (Mikrokastrou) sunt preparate manual din plante medicinale, cultivate cu grijă și dragoste de maici, dupa rețete proprii, transmise din generație în generație.

Calitatea produselor se datorează unui amplu proces tehnologic, de la culegere, uscare, mărunţire şi până la preparare, împachetare şi etichetare. Totodată, pentru a li se păstra nealterate proprietăţile, preparatele sunt ambalate în recipiente atent selecționate.

Recoltarea plantelor pentru săpunuri, creme, șampoane și tincturi necesită răbdare, multă muncă și cunoștințe temeinice pentru prepararea lor. Totul se face doar manual, în atelierul mănăstirii, cu multă grijă, răbdare şi dragoste.


Ingrediente cheie: Extract de ovăz, propolis și aloe vera, proteine din grâu și mătase hidrolizate, pantenol.

Ingrediente: Aqua, Coco-Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Lauroamphoacetate, Aqua, PEG-120 Methyl Glucose Diolate, Sodium Lauroyl Glutamate, Polyquaternium-10, Acrylates copolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin Propolis Extract, Glycerin (and) Water Oats Extract, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Honey, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Silk Protein, Parfum, Panthenol, Citric acid.

Gramaj: 250 ml.

Origine: cultura ecologică a Sfintei Mănăstiri a Adormirii Maicii Domnului (Mikrokastrou), Grecia.

Producție limitată