Săpun antiacneic, cu efect relaxant - Aloe și Argilă verde - Mănăstirea Maicii Domnului, Grecia

39,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in stoc

Ideal pentru o piele netedă și fermă, elastică și hidratatăCombate acneea și împiedică reapariția acesteia.

Aloe vera hrănește, netezește și hidratează pielea, ajutând-o să-și păstreze un tonus sănătos. Te poți baza pe ea pentru a-ți estompa ridurile. Are efect regenerator, reparator, cicatrizant si hidratant al pielii.

Argila verde exfoliază celulele moarte, curăță pielea delicat, lăsând-o catifelată, moale și netedă. De asemenea, ajută la tratarea petelor.
Argila verde este regina argilelor, diferențiindu-se prin capacitatea ridicată de absorbție și cantitatea ridicată de compuși minerali naturali. Bogată în minerale și oligoelemente, este ideală pentru remineralizarea si decongestionarea pielii, ajută la eliminarea excesului de sebum și a impurităților. Combate mătreața.

Săpunul absoarbe excesul de sebum și transpirația, fiind ideal pentru folosirea zilnică.

Produsele de la Mănăstirea Adormirii Maicii Domnului (Mikrokastrou) sunt preparate manual din plante medicinale, cultivate cu grijă și dragoste de maici, dupa rețete proprii, transmise din generație în generație.

Calitatea produselor se datorează unui amplu proces tehnologic, de la culegere, uscare, mărunţire şi până la preparare, împachetare şi etichetare. Totodată, pentru a li se păstra nealterate proprietăţile, preparatele sunt ambalate în recipiente atent selecționate.

Recoltarea plantelor pentru săpunuri, creme, șampoane și tincturi necesită răbdare, multă muncă și cunoștințe temeinice pentru prepararea lor. Totul se face doar manual, în atelierul mănăstirii, cu multă grijă, răbdare şi dragoste.


Ingrediente cheie: Gel de Aloe Vera, Argilă Pământul lui Fuller, ulei de măsline extravirgin, ulei din nucă de cocos, ulei de ricin

Mod de utilizare: aplică săpunul pe pielea umedă și masează ușor până la formarea spumei; clătește bine cu apă.

Gramaj: 100+/-5g.

Origine: cultura ecologică a Sfintei Mănăstiri a Adormirii Maicii Domnului (Mikrokastrou), Grecia.

Producție limitată

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review