10%

Supliment alimentar pentru sanatatea scalpului si a parului - 60 capsule, Manastirea Vatoped

108,00 RON 120,00 RON valabil pana la 30 sept.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat
Disponibil in stoc

Supliment alimentar cu extracte de: Coada calului, Mei și Palmier-pitic.

Supliment nutritiv care stimulează creșterea părului, bazat pe experiența și cunoștințele călugărilor de la Sfânta Mare Mănăstire Vatopedi de pe Muntele Athos. Fiecare pachet conține 60 de capsule cu următoarele ingrediente:
Extract concentrat de Polycomb (Equisetum arvense) 160 mg.
Extract concentrat de mei (Panicum miliaceum) 150 mg.
Extract concentrat de Serenoa (Serenoa repens) 120 mg.
Amidon 25 mg.

Coada-calului menține creșterea și rezistența părului; poate ajuta la remineralizarea organismului; siliciul din Coada-calului ajută la menținerea părului, unghiilor și pielii în stare optimă. Palmier-pitic susține creșterea naturală a părului la bărbați și ajută la menținerea părului.

Mod de utilizare: Numai pentru adulți. Câte 1 capsulă dimineața și 1 capsulă seara, după masă.

Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lasa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt menite să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Femeile însărcinate sau care alaptează, precum și persoanele care sunt sub tratament medical sau se confruntă cu probleme de sănătate, trebuie să ceară sfatul medicului înainte de utilizare.

Ingrediente/capsulăextract apos uscat (maltodextrină din porumb 30 %) din părți aeriene de Coada- calului (Equisetum arvense), cu 7 % siliciu -160 mg; extract apos uscat 4:1 (maltodextrină din porumb 30 %) din semințe de Mei (Panicum miliaceum) - 150 mg; extract uscat CO2 supercritic, etanol (maltodextrină din porumb 30 %) din fructe coapte uscate de Palmier-pitic (Serenoa repens), cu 45 % acizi grași -120 mg; capsulă vegetală (hidroxipropilmetilceluloză, glicerină, dioxid de siliciu, apă); agent de încărcare: amidon din porumb.