Supliment nutrițional pentru îmbunătățirea mișcării și flexibilității articulațiilor | Sfânta Mare Mănăstire Vatopedi

120,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Supliment nutritiv care îmbunătățește flexibilitatea și mișcarea articulațiilor, bazat pe mulți ani de experiență și cunoștințe ale călugărilor de la Sfânta Mare Mănăstire Vatopedi de pe Muntele Athos. 

Fiecare pachet conține 60 de capsule cu următoarele ingrediente: Extract concentrat de arpagofit 180 mg. Extract concentrat Polycomb 100 mg. Extract concentrat de salcie 90 mg. Amidon 10 mg. Mod de administrare: 1 capsula dimineata si 1 capsula dupa-amiaza dupa consumarea alimentelor (pentru adulti).
După două săptămâni de utilizare a produsului, faceti pauza timp de o săptămână. Capac pentru fitocapsule: Hidroxipropilmetilceluloză, potrivită pentru vegetarieni. Precauții - Contraindicații: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată. Informațiile de mai sus nu sunt sfaturi medicale și nici nu înlocuiesc sfatul altui profesionist din domeniul sănătății. Sunt furnizate doar cu titlu informativ. Produsul nu trebuie utilizat de persoane cu alergii la oricare dintre plantele menționate; în cazul unei reacții alergice, încetați imediat utilizarea produsului.
În plus, nu trebuie utilizat de persoanele care primesc anticoagulant sau salicilați sau care suferă de diabet și ulcer gastric sau duodenal.
Consultați-vă medicul dacă sunteți gravidă, alăptați, luați medicamente sau aveți probleme de sănătate.
Nu întrerupeți alte recomandări de îngrijire medicală fără a vă consulta medicul.
A se pastra la loc racoros si uscat (pana la 25°C), departe de copii.