ULEI ESENTIAL DE GRAPEFRUIT, 10 ML

40,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

ARGITAL - ULEI ESENTIAL DE  GRAPEFRUIT, 10 ML

Ingrediente: ulei esențial de  grapefruit, pentru uz extern.

Proprietățile sale detoxifiante și antioxidante ajută la eliminarea celulitei, retenției de apă, scăderea greutății, scade pofta de dulce/zahăr, scade inflamația locală, reduce stresul oxidativ. Aceste proprietăți uimitoare se datorează substanței numite limonen. Limonen-ul este recunoscut pentru propritățile sale antioxidante care luptă împotriva apariției cancerului protejează ADN-ul și împiedică modificările celulare. Însă uleiul de grapefruit nu conține doar limonen ca și antioxidanți acestuia i se alătură: mirien, vitamina c, pinen, citronelol, terpinen-ul.

Moduri de folosire

Uleiul esențial de grapefruit este apreciat pentru proprietăţile sale și poate fi folosit:

  • în scop aromatic: prin difuzare la rece sau prin inhalare direct din sticluţă sau din palmă
  • topic sau local, diluat cu un ulei vegetal de diluţie, precum uleiul de cocos, de jojoba, cu o diluţie de 1:1 (o picătură de ulei esenţial la o picatură de ulei vegetal de diluţie), în scop cosmetic sau pe punctele reflexogene din talpă.

În aromaterapie poate fi utilizat ca ulei pentru masaj, dar şi în vaporizatoare pentru îndepărtarea stresului, a stărilor de oboseală şi anxietate. Poate fi pulverizat în aer sau pe aşternuturi şi lenjerie, astfel va crea un mediu plăcut, pozitiv, relaxant datorită aromei deosebite pe care o are.

Cu proprietăți antibacteriene recunoscute, acționează și asupra tulpinilor de bacterii puternice.

Se poate dilua în ulei vegetal (diluția recomandată este la fiecare 10 ml de ulei vegetal se pot adăuga 5 picaturi de ulei esențial) și se recomandă masajul pe tâmple pentru eliminarea durerilor de cap date chiar și de mahmureală.

Masajul cu ulei esențial de Grapefruit este recomandat în cazul simptomelor oboselii renale – leșin, dureri sau motivație scăzută

Toate uleiurile esențiale au nevoie de diluare atunci când sunt aplicate pe piele.

Înainte de a folosi uleiurile esențiale, asigurați-vă că ați luat la cunoștință regulile de bază pentru siguranța în aromaterapie.

Uleiurile esențiale se diluează în baze purtătoare chiar și atunci când urmează a fi folosite în apa de baie, deoarece nu sunt solubile în apă. Nu este necesară diluarea lor în uleiuri vegetale atunci când sunt folosite în difuzorul pentru aromaterapie (decât dacă instrucțiunile aparatului cer acest lucru).

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review