Veniţi să ne închinăm, şi să cădem la Hristos Împăratul nostru Dumnezeu, Împaratul Timpului Ceresc!

Veniţi să ne închinăm, şi să cădem la Hristos Împăratul nostru Dumnezeu, Împaratul Timpului Ceresc!

Cu sfiala sfantă aș îndrăzni dragi credincioși, iubitori de Dumnezeu, să-mi permiteți să vă amintesc că Domnul Hristos, este și va rămâne, și va fi veșnic LUMINA LUMII..
De aceea, la finalul anului care se încheie, să medităm cu profundă durere sufletească, dar și cu compasiune în același timp, cu nadejde în Dumnezeu, la toată Ecologia Spirituală a Biotopului Creștin al Europei Spirituale și Culturale, ancorată în Creștinismul Profund a lui Hristos, de la Sfantul Apostol Andrei până la Sfântul Apostolul Pavel - Gura Duhului Sfânt - cum se alterează și se distruge pic cu pic, din propria noastră nepăsare și indiferența necreștină!

"Aduceţi-vă aminte de mai-marii voştri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu; priviţi cu luare aminte cum şi-au încheiat viaţa şi urmaţi-le credinţa.Iisus Hristos, ieri şi azi şi în veci, este acelaşi."(Evrei 13, 7-8)

Căutând cu luare aminte la Tăvălugul Furtunos al Non-Valorilor, la Tăvălugul Desacralizării și la viteza cu care impus dinadins acesta, a poluat Europa moral, prin căsătoria între persoane de același sex, legiferând Fărădelegea și Imoralitatea, au poluat Familia Creștină a Europei prin Legea lejeră a Divorțului, și chiar rapid prin Legea Concubinajului, a Căsătoriei de Probă, Familia Mono-Parentală și a Toleranței Păcatului, sub pretextul Civilizației Sociale și a Evoluției Mentalității Umane, prin multa Cunoaștere și prin Evoluția Științifică.
Apoi Poluarea Culturală prin incultură, și Promovarea Valorilor Neconstructibile, lipsite de sensul și existența lor. Apoi Poluarea Discursului Politic Sănătos, prin eliminarea sensului real de Patriot, Naționalist, Cinste, Dragoste de Țară și semenii pe care îi călăuzești.

Apoi Poluarea Cultului Muncii cinstite, corect plătite, Poluarea Cultului Demnității Umane, cetățeanul fiind doar forță de muncă, sau plătitor de impozite și un simplu contribuabil..
Aceste pacoste și cataclisme sociale care împing la distrugerea Culturii Europei, a Credinței Creștine redusă la formalism și obicei, ucid sufletul frumos al Europei Creștine și adevărate... azi bolnavă, șubrezită și putrezită.

Poluarea Etnică, Amestecul Etnic forțat sau coordonat, duc tot la dezastre și catastrofe neînchipuite! Poluarea rațiunii sănătoase, prin inducția de boli închipuite - rezultatul abuzurilor aberante ale creștinilor, duce la îmbolnăvirea socială a întregii Societăți a Europei, punându-se accent pe Industria Farmaceutică și construirea de spitale, în loc de viața normală, cumpatată și o educație morală sănătoasă, o chibzuință a lucrurilor din viață, și a eticii personale a fiecăruia din noi în parte.

Toată această poluare "New Age"-istă, a gândirii haotice sociale, sunt pe punctul de a declanșa o Catastrofă Globală Umană. Se vorbește de Război, de Ucideri, de Teroriști, de Moarte, de Sânge, de Crime, de Lipsa de Iubire între oameni, și de Neîncredere!

De ce ne ucidem? De ce ne urâm? De ce ne facem șicane și greutăți unii altora? Totul din Lipsa de Conștiință, indiferent de credință - fie că e vorba de o formă de credință inferioară sau superioară, nerevelată sau revelată, cum este Creștinismul Domnului Hristos - oamenii nu au voie sa urască, să ucidă, să distrugă, pe semenii lor, să-i lipsească de Darul Sacru al Vieții ăi Iubirii.
Aceste aberații și ieșiri criminale, nu vin pe fond religios, ci vin pe fondul Poluării Morale Personale, Sociale, Spirituale și prin Poluarea Adevărului Divin, Singurul Mesaj Real și Autentic, Confirmat prin Legea Dragostei și a Iubirii!

Și vă arăt încă o cale care le întrece pe toate.. "De aș grăi în limbile oamenilor și ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am arama sunătoare și chimval răsunător. Și de aș avea darul proorociei și tainele toate le-aă cunoaște și orice știință, și de aă avea atâta credință încât sa mut și munții, iar dragoste nu am, nimic nu sunt. Și de aș împărți toată avuția mea și de aș da trupul meu ca să fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi folosește. Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește. Dragostea nu se poarta cu necuviință, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu găndește răul. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suferă, toate le crede, toate le nadajduiește, toate le rabdă. Dragostea nu cade niciodată" (I Corinteni 12, 28-31; 13, 1-13)."

Acum, la Mijlocul Nopții Reci, ca Inima Umană Modernă și strict Rațională, la trecerea în Anul 2017, să stopăm Apocalipsa Imorală și Antisocială dintre noi, Fiii lui Dumnezeu, cei botezați și altoiți ăn Hristos și în Biserică.
Dacă suntem creștini adevărați și profunzi, în noaptea de Anul Nou Laic, lângă cupa de șampanie, lângă masa de bucate, să aiba loc și Icoana lui Hristos - Candela Arzândă și inima curată, plină de compasiune, iubire și înțelegere pentru semenii noștri.
FACEȚI LOC LUI HRISTOS ÎN CASA VOASTRĂ, SĂ VĂ FACĂ LOC ÎN CER LA TATĂL!!!

Dacă simțim Dragostea Lui, să nu-i uităm pe Martirii și suferinzii Creștini ai Siriei, pe Sfinții Creștini ai Egiptului din Țările Arabe, care au ales să stea cu Hristos în Cer așa cum și Familia Brâncovenească a Domnitorului Muntean care a ales Mucenicia, nu trecerea la Islam forțat! Așa și creștinii Siriei!
Noi ortodocșii liberi, măcar să ducem o colivioară, un colăcel, o lumânare, o mică jertfă de respect și dragoste creștină, oriunde vă aflați și în orice biserică vă reculegeți sufletește, și vorbiți cu Domnul Dumnezeu!

Indemnul este și unul de Simțită și Cuviincioasă Bucurie și petrecere în familie cu cei dragi ai voștri dar și o trăire duhovnicească cu o reverență duhovnicească și specifică delicateții Sfinților lui Hristos. Măsura în toate, și cuviința în toate, arată educația creștină aleasa și un frumos respect personal, față de Dumnezeu - Marele nostru Creator și Părinte.
Pentru Anul 2019, prima prioritare este Sfințirea Vieții noastre personale, Sfințirea Timpului Liturgic din viața personală, Sfințirea Faptelor Bune și Împăcarea cu Dumnezeu!

Altă Prioritate Sfântă este Lupta de a păstra Valorile Creștine și Tradițiile sănătoase, care au ținut Neamul Nostru Românesc.
Să luptăm în apărarea Familiei Creștine, Singura Celulă Umanș Sănătoasă, care perpetuiază prin Voia lui Dumnezeu, Viața pe Pământ - Nunta Creștină, Cununia Creștină și normalitatea poruncită de Dumnezeu în Poruncile Evanghelice.

Tot în anul care vine, să luptăm vehement și motivat ca Educația Sexuală în Școală, sa NU pătrundă în rândul prichindeilor și preșcolarilor, sau pruncii de la Clasele I-IV. Este prea devreme să le furăm Fecioria, Rușinea, Inocența și Curățenia Pruncească a Minții.
Nu lăsați să vă ucidă sufletește pruncii prea devreme, sunteți părinți creștini, nu puteți neglija morala și viitorul sănătos al copiilor dumneavoastră.
Desfrâul Precoce este Pista de Lansare spre Prostituția Modernă a mărfii tinere, crude, și naive!
Opriți această Crimă Spirituală, dați pruncilor "Școala celor 7 Ani de Acasă" și să nu va pară o gluma, pentru că vom distruge o Țară, un Neam, o Generație..

Nu uitați, oamenii, ei pot greși.. dar Biserica - MAMA NEAMULUI ROMANESC - Nu a greșit niciodata!!!
A fost Școală, a fost Mamă, a fost Scut și Izvor de Credință și Cultură, în primejdii și năvăliri.
Este Scut de Unitate și Cultură, de Morală și Spiritualitate Românească, este Mama Limbii Române...

Tineri, iubiți Biserica cu dragoste și gând curat! Ocoliți derapajele și uscăturile, și astfel și Hristos vă iubește pe voi.
Să aveți bucurii și împliniri tinerești, copii frumoși și sănătoși, părinți credincioși și frumoși.. vrednici și darnici, mult spor și împliniri dorite, alături de fericirea sufletească a inimii!
Un călduros și sincer ..LA MULȚI ANI!!!!

Cu Prețuire și Respect, de la Părintele Calistrat


Deodorant Nera Plant cu menta si lamaie verde, 50ml
Deodorant Nera Plant cu menta si lamaie verde, 50ml Deodorante
Antiperspirant pentru bărbați. Deodorantul Nera Plant cu mentă și...
44,90 RON
Tinctura Nera Plant BIO Pneumo-complex, 100ml
Tinctura Nera Plant BIO Pneumo-complex, 100ml Tincturi
Sănătatea căilor respiratorii. Complex natural cu concentra ție mare...
30,00 RON
Tinctura Nera Plant BIO Femina-complex, 100ml
Tinctura Nera Plant BIO Femina-complex, 100ml Tincturi
Sănătatea intimă a femeii. Complex natural cu concentrație mare de...
30,00 RON
Tinctura Nera Plant BIO Oftalmo-complex, 100ml
Tinctura Nera Plant BIO Oftalmo-complex, 100ml Tincturi
Îmbunătăţirea acuității vizuale. Complex natural cu concentrație mare...
30,00 RON
Tinctura de propolis - Concentratie 35% - 100ml 20%
Tinctura de propolis - Concentratie 35% - 100ml Tincturi
Antibacterian. Antibiotic. Cicatrizant. Produs natural obţinut prin...
44,99 RON
35,99 RON
Tinctura Nera Plant BIO Renalo-complex, 100ml
Tinctura Nera Plant BIO Renalo-complex, 100ml Tincturi
Diuretic și dezinfectant urinar. Complex natural cu concentra ție...
30,00 RON
Tinctura Nera Plant BIO Detoxi-complex, 100ml
Tinctura Nera Plant BIO Detoxi-complex, 100ml Tincturi
Depurativ sangvin. Complex natural cu concentrație mare de principii...
30,00 RON
Tinctura Nera Plant BIO Glicemo-complex, 100ml
Tinctura Nera Plant BIO Glicemo-complex, 100ml Tincturi
Susține metabolismul glucidic. Complex natural cu concentrație mare...
30,00 RON
Tinctura Nera Plant BIO Helmi-complex, 100ml
Tinctura Nera Plant BIO Helmi-complex, 100ml Tincturi
Adjuvant împotriva parazitozelor intestinale. Complex natural cu...
30,00 RON
Tinctura Nera Plant BIO Alergo-complex, 100ml
Tinctura Nera Plant BIO Alergo-complex, 100ml Tincturi
Antialergic. Imunostimulator. Complex natural cu concentrație mare de...
30,00 RON
Tinctura de sanziene 100 ml
Tinctura de sanziene 100 ml Tincturi
De-a lungul anilor, preparatele din această plantă au dovedit o influență...
26,99 RON
Tinctura de catina si propolis 100 ml
Tinctura de catina si propolis 100 ml Tincturi
Fructele de Cătină conțin o serie de substanțe biologice active...
26,99 RON
Deodorant natural
Deodorant natural Deodorante
Deodorant din ingrediente naturale: ceară albă, unt de cacao, ulei de...
20,00 RON
Tinctura de trei frati patati 100 ml
Tinctura de trei frati patati 100 ml Tincturi
Recomandata în afecţiuni alergice (urticarie, rinită alergică, alergii...
26,99 RON
Tinctura de leurda 100 ml
Tinctura de leurda 100 ml Tincturi
Proprietăţile terapeutice ale leurdei reliefează, în primul rând, rolul...
26,99 RON
 Capsule Nera Plant BIO Detoxi-complex, 90 capsule
Capsule Nera Plant BIO Detoxi-complex, 90 capsule Capsule
Cum acţionează? Suport pentru eliminarea substanţelor toxice din...
60,00 RON
Capsule Nera Plant BIO Pneumo-complex, 90 cps.
Capsule Nera Plant BIO Pneumo-complex, 90 cps. Capsule
Cum acţionează? Calmează și tratează tusea şi durerile în piept...
60,00 RON
Capsule Nera Plant BIO Memo-complex, 90 capsule
Capsule Nera Plant BIO Memo-complex, 90 capsule Capsule
Cum acţionează? Ajută la menținerea stării de spirit pozitive și a...
60,00 RON
Capsule Nera Plant BIO Femina-complex, 90 cps.
Capsule Nera Plant BIO Femina-complex, 90 cps. Capsule
Cum acţionează? Menține/restabilește normalitatea intervalului...
60,00 RON
Capsule Nera Plant BIO Imuno-complex, 90 capsule 20%
Capsule Nera Plant BIO Imuno-complex, 90 capsule Capsule
Tonic general. Cum acţionează? Vitalizează şi remineralizează....
49,90 RON
39,92 RON
Capsule Nera Plant BIO Endocrino-complex, 90 cps.
Capsule Nera Plant BIO Endocrino-complex, 90 cps. Capsule
Cum acţionează? Promovează echilibrul hormonal al femeii....
60,00 RON
Capsule Nera Plant BIO Calmo-complex, 90 capsule
Capsule Nera Plant BIO Calmo-complex, 90 capsule Capsule
Cum acţionează? Echilibrează starea fizică și mentală în condiții...
49,90 RON
Capsule Nera Plant BIO Hepato-complex, 90 capsule
Capsule Nera Plant BIO Hepato-complex, 90 capsule Capsule
Cum acţionează? Susţine funcţionarea normală a ficatului și a...
49,90 RON
Capsule Nera Plant BIO Glicemo-complex, 90 cps.
Capsule Nera Plant BIO Glicemo-complex, 90 cps. Capsule
Cum acţionează? Contribuie la menţinerea unui nivel normal de...
49,90 RON
Capsule Nera Plant BIO Cardio-complex, 90 cps.
Capsule Nera Plant BIO Cardio-complex, 90 cps. Capsule
Cum acţionează? Contribuie la menţinerea tensiunii arteriale în...
49,90 RON
Capsule Nera Plant BIO Vito-complex, 90 cps.
Capsule Nera Plant BIO Vito-complex, 90 cps. Capsule
Cum acţionează? Facilitează eliminarea toxinelor din organism,...
49,90 RON
Capsule Nera Plant BIO Salicilo - complex (Aspirina vegetala), 90 cps.
Capsule Nera Plant BIO Salicilo - complex (Aspirina vegetala), 90 cps. Capsule
Cum acţionează? Antifebril Antiinflamator Antiseptic al...
49,90 RON
Capsule Nera Plant BIO Digesto-complex, 90 cps.
Capsule Nera Plant BIO Digesto-complex, 90 cps. Capsule
Cum acţionează? Ajută la eliminarea disconfortului gastric. Susțin...
60,00 RON
Capsule Nera Plant BIO Helmi-complex, 90 cps.
Capsule Nera Plant BIO Helmi-complex, 90 cps. Capsule
Cum acţionează? Ajută la eliminarea paraziților intestinali și...
49,90 RON
Capsule Nera Plant BIO Alergo-complex, 90 cps
Capsule Nera Plant BIO Alergo-complex, 90 cps Capsule
Cum acţionează? Ajută la preîntâmpinarea reacțiilor alergice...
60,00 RON
 

Comentarii