Top cele mai bune produse pentru un stil de viață sănătos

Să menții un stil de viață sănătos poate fi un proces dificil, mai ales cu sutele de produse disponibile în magazine. Este destul de greu să identificăm care sunt cele mai potrivite produse bio pe care le putem consuma de-a lungul vieții, iar pentru a te ajuta să mai adaugi câteva produse pe lista personală, avem câteva recomandări de produse cu proprietăți excelente.


  • Unguent Derminal Miropia

Din gama de unguente pentru regenerarea țesuturilor este un produs excelent fabricat din produse naturale, ce are efecte foarte benefice pentru problemele cutanate de la nivelul pielii. Unguentul derminal este folosit pentru multiple afecțiuni ale pielii, inclusiv herpesul sau eczemele. Fiind un bun antiinfecțios, unguentul este foarte eficient în vindecarea tuturor rănilor de la nivelul pielii cum ar fi arsurile, rănile purulente, ulcerațiile și chiar varicele.

Formula de ingrediente naturale este cheia unei rețete ce are capacitatea de a vindeca. Acest unguent mănăsiresc de la Miropia folosește proprietățile ingredientelor naturale pentru a ne oferi oportunitatea de a folosi un unguent răni greu vindecabile. Tătăneasa, Rostopasca, Coada șoricelului, miere, propolis, ceară de albine, extract de gălbenele. Toate contribuie la vindecarea rănilor.


  • Miere cu Ghimbir

Suntem deja familiarizați cu tipurile de miere și cu proprietățile acestui produs minune produs chiar de către cele mai mici făpturi care zboară mereu în jurul nostru. Mierea cu ghimbir este o combinație de sute de nutrienți și compuși benefici ce reies din combinația celor două ingrediente naturale care nu își găsesc ușor concurent pentru proprietățile medicinale.

Despre mierea de albine știm foarte multe lucruri, dar când consumăm miere cu ghimbir, beneficiem și de proprietățile ghimbirului care este unul dintre cei mai renumiți luptători împotriva răcelii și gripei, dar susține și procesele digestive. Mierea cu ghimbir este un produs cu multiple adjuvante pentru normalizarea tensiunii arteriale, iar pacienții cu dureri articulare pot simți chiar și ei beneficii.


  • Suc de Aloe Vera BIO

Sucul de Aloe Vera este un aliment pe care l-am primit destul de recent în magazinele din România. Cu toate acestea, vestita plantă este mai mult decât cunoscută printre pasionații de leacuri naturiste din strămoși, fiind un foarte bun vindecător al rănilor de la nivelul pielii, un calmant al arsurilor, dar și un bun digestiv. 

Un suc de aloe vera bio consumat regulat poate fi rezerva de soluții medicale pentru tratarea unui număr record de afecțiuni medicale. Începând de la sistemul imunitar și până la detoxifierea acestuia, dar și cu efecte de protecția a ficatului, sucul de aloe vera are mult mai multe proprietăți decât am putea enumera în acest articol. Recomandăm consumul de suc de aloe vera bio pentru pacienții care suferă de diabet, artrite, artroze, hepatită, cataractă și multe alte afecțiuni.  • Mierea cu turmeric

Mierea pare a fi unul dintre lianții dintre nutriție naturală și capacitate uluitoare de a vindeca chiar și cele mai aprige afecțiuni ale sănătății. Borcanul de curcuma cu miere și scorțișoară nu conține doar o pereche de ingrediente naturale oferite de mama natură, dar și un complex de nutrienți și ingrediente la nivel micro care luptă împotriva a mai multe afecțiuni. 

Consumul de miere cu turmeric și scorțișoară sau chiar miere cu turmeric simplă, te ajută să previi răcelile grave și să treci prin sezonul alergiilor mult mai simplu și cu efecte exponențial reduse. Dacă vei include miere cu turmeric în dieta zilnică, vei putea observa îmbunătățiri și în cazul afecțiunilor tractului respirator. Consumul a minim 2 linguri pe zi îți va asigura o protecție suplimentară chiar și pentru combaterea Alzheimerului.


  • Gel Natural cu Aloe Vera

Gelurile cu aloe vera și cele pe bază de ingrediente naturiste sunt de cele mai multe ori eficient atâta timp cât concentrația ingredientului principal este tot mai mare. Un gel natural de aloe vera precum cel despre care vorbim astăzi are o concentrație de 98.3%, fiind unul dintre cele mai bune produse de tip unguent cu aloe vera care dacă este aplicat așa cum trebuie, fiind absolut deloc toxic, poate fi unul dintre cele mai bune produse pentru momentele în care leziunile pielii îți pun dificultăți.

Poți folosi oricând un gel aloe vera pentru infecții fungice, pentru diverse mușcături de insecte, tăieturi sau chiar arsuri solare.


  • Sare de mare neiodată

Produsele procesate nu sunt deloc benefice pentru organism prin prisma pierderii nutrienților rezultate în procesele de procesare. Când un aliment, produs sau element din natură este procesat prea mult sau trece prin numeroase procese termice, pierde foarte mult din proprietățile oferite de natură. Iar aceste consecințe sunt foarte vizibile atunci când vorbim despre sarea de masă. Evident că sarea iodată nu este la fel de recomandată pentru consum.

Dar când consumăm sare de mare neiodată, putem chiar să ne ajutăm organismul pentru a putea lupta cu anumite afecțiuni. Consumul de sare neiodată în limitele siguranței poate fi de mare ajutor pentru reglarea raportului acido-alcalin, pentru osteoartrite sau pentru vindecarea durerilor de picioare care par să apară fără motiv.


  • Miere cu scorțișoară

Atât mierea, cât și scorțișoara de pot înarma foarte bine împotriva unui sezon de răceli și gripe, deoarece te va putea ajuta să menții un tonus optim și să menții un nivel al energiei, destul de ridicat. Un borcan de miere cu scorțișoară.

Dacă nu ai gustat niciodată un astfel de produs, vei rămâne mai mult decât surprinsă de aromă și gust, dar și de efectele pe termen lung. Scorțișoara și mierea alungă oboseala și te ajută să fii mai energic întărind ritmul cardiac al organismului. Consumul de scorțișoară cu miere te ajută cu pierderea în greutate, dar poate chiar fi adjuvant împotriva cancerului de stomac.

Concluzie

Acestea sunt 7 dintre cele mai sănătoase alimente pe care îți recomandăm să le consumi cu regularitate, să le incluzi în dieta de zi cu zi și să nu uiți că sănătatea ta depinde doar de tine.

Comentarii