Miere de castan din Muntele Athos, 380g - Manastirea Ormylia - Grecia

70,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in stoc

Mierea de castane de pe Muntele Athos este mult căutată pentru proprietățile sale unice. Se remarcă prin culoarea închisă, aroma sa unică și gustul său caracteristic, care este mai puțin dulce și puțin mai amar decât alte mieri. Este bogata în oligoelemente, cum ar fi potasiu, magneziu, mangan și bariu.

Mierea de castane de culoare închisă de pe Muntele Athos, cu mirosul său lemnos puternic și intens, gustul piperat vibrant și aroma unică, este mai puțin dulce decât alta miere, cu un gust oarecum amar. Este foarte căutata pentru aroma și proprietățile sale unice și este potrivit pentru persoanele care nu cauta gustul foarte dulce.

Științific este clasificată ca miere florală, datorită caracteristicilor sale fizico-chimice, desi este un mixt de flori de castan si un nectar produs de copaci. Se cristalizează după o perioadă foarte lungă de timp.

Este bogata în oligoelemente, cum ar fi potasiu, magneziu, mangan, bariu, precum și fructoză și taninuri. Are un conținut ridicat de boabe de polen care îi dau un gust foarte puternic. Acesta este unul dintre avantajele sale majore, deoarece polenul îi creste valoarea nutritivă.

Mierea de castan este un tonic foarte bun, ajutând circulația sângelui. În plus, are proprietăți dezinfectante și vindecătoare, care sunt deosebit de utile pentru sistemul urinar și digestiv. De asemenea, poate acționa ca un astringent în cazurile de dizenterie.

Este recomandat persoanelor care fac mișcare, persoanelor în vârstă și copiilor.

Se imbina minunat cu branzeturi mature sau carne intens aromata.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate