Miere poliflora si pin, 380g - Manastirea Ormylia - Grecia

60,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat
Disponibil in stoc

Mierea poliflora si pin are proprietăți revigorante, antiseptice și antimicrobiene care aduc beneficii organismului nostru. Ajută la buna funcționare a sistemului digestiv, oferind în același timp energie și rezistență.

O combinație naturală excepțională de miere polifloră și miere de pin. Se amestecă gustul dulce al florilor cu aroma pinilor care amintește de caramel. Are proprietățile benefice ale ambelor tipuri de miere.

În plus, are proprietăți antiseptice și antiinflamatorii acționand împotriva tusei și gutei. Este, de asemenea, un medicament minunat în combaterea afecțiunilor gâtului, datorită pH-ului scăzut și conținutului ridicat de peroxid de hidrogen, combătând în mod eficient o gamă largă de agenți patogeni, contribuind astfel în mod semnificativ la prevenirea și tratamentul multor boli.

Este, de asemenea, un tonic excelent. Îmbunătățește funcția cardiacă, reduce problemele cauzate de ulcer și, datorită conținutului ridicat de colină, ajută persoanele care suferă de constipație. Deoarece nu conține enzima catalazei, are proprietăți antimicrobiene puternice.

În cele din urmă, are efecte anti-estrogenice intense asupra celulelor cancerului de sân.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate