20%

Ulei de cocos fractionat eco - MCT, 250 ml

[2]
36,00 RON 45,00 RON valabil pana la 30 sept.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Beneficiile uleiului de cocos fractionat

Uleiul de cocos fractionat este un ulei vegetal si are cea mai mare concentratie de acizi grasi. Chiar daca ai putea crede ca acestia nu sunt sanatosi, dimpotriva, in acest caz au foarte multe beneficii pentru sanatate.

Acest ulei contine acid caprilic, capric si lauric pe care organismul ii asimileaza foarte rapid si ii transforma in energie. Din acest motiv uleiul de cocos fractionat este recomandat celor care fac sport sau vor sa piarda in greutate.

MTC (Medium Trigliceride Chain), sau uleiul de cocos lichid, se obține din uleiul de cocos, rezultând un produs similar, dar în care grăsimile sunt fractate în lanțuri medii. Datorită acestui fapt grăsimile din cocos sunt mai ușor de digerat și sunt legate de mai multe aspecte privind beneficiile pentru sănătate, care decurg din modul în care acestea sunt procesate mai rapid de către organismul uman. 
Uleiul MTC are un conținut ridicat de acizi laurici, caprilici și caprici, ceea ce îl califică să fie uleiul ideal de adăugat în mâncăruri, pireuri, salate, smoothie-uri sau chiar în cafea, pentru că, prin asimilarea rapidă, oferă un boosting de energie și de funcționare a creierului.
Cercetările arată că uleiul MCT vă poate ajuta performanța atletică. Dacă îți înveți corpul să ardă grăsimi pentru combustibil, cum ar fi MCT-urile, poți lucra intens fără a simți oboseala care survine de obicei când scade glicemia. Iată cum funcționează lucrurile: cetonele încep să-ți alimenteze corpul și mintea în câteva minute, fără a mai surveni blocajele de energie care provin din carbohidrați / glucoză. Cetonele ajută creierul să producă mai multe mitocondrii. Acest lucru oferă mușchilor energia necesară pentru un antrenament de mare intensitate. Încercați acest lucru: consumați 1-2 linguri de ulei MCT, cu 15-20 de minute înainte de antrenament.


Beneficii ale consumului de ulei de coscos fractionat:
- Sursă rapidă de energie pentru toate persoanele care au activități zilnice solicitante (atât sportive cât și intelectuale).
- Aliment de bază pentru sportivii de performanță, căci poate reduce consumul de glicogen muscular prin folosirea grăsimii ca energie.
- Agent anti-bacterian și anti-viral, un bun susținător al sistemului imunitar.
- Ingredient care poate ajuta la slăbire. Uleiul MCT integrat în mod echilibrat în dietă poate susține lipoliza și poate ajuta la reducerea grăsimii corporale. În plus, scade pofta de dulciuri și crește senzația de sațietate, de plin în stomac.
- Un aliment benefic pentru persoanele cu tulburări de absorbție a grăsimilor.
- O sursă ideală de acizi grași sănătoși, ca parte a unei alimentații echilibrate.

Alte utilizari ale uleiului de cocos fractionat :


1.Preparați cafeaua Bulletproof!

Amestecați 1 linguriță de ulei MCT în cana de cafea fierbinte. Uleiul de tip MCT este un ingredient cheie în cafeaua supranumită ”Bulletproof” / ”Antiglonț”. Uimitor, dar o ceașcă de cafea Bulletproof dimineața ajută la slăbire, și vă menține energic și cu putere de concentrare toată ziua. Dacă dvs. nu consumați cafea de fel, puteți pune ulei MCT în orice altă băutură caldă sau rece.

2. Ingredient in produse cosmetice

Uleiul de cocos fractionat se absoarbe rapid in piele, fara sa lase urme grase. Astfel, acesta este potrivit pentru orice tip de ten, inclusiv pentru cel gras, mixt sau sensibil.

3. Benefic pentru par

Datorita compozitiei sale uleioase si hidratante, uleiul de cocos fractionat este excelent pentru ingrijirea podoabei capilare.

Il poti adauga in sampon sau in balsam. De asemenea, il poti folosi ca ingredient pentru mastile de par preparate acasa.

4. Intareste si hraneste unghiile

Daca ai unghii fragile, care se rup usor, atunci incalzeste un bol mic cu ulei de cocos fractionat si tine in el degetele pentru aproximativ 15-20 de minute.

5. Bun diluant pentru uleiurile esentiale

Acesta este util in special in cazul persoanelor care au pielea mai sensibila.

Deoarece uleiurile esentiale sunt foarte concentrate, poti adauga putin ulei de cocos fractionat si astfel vei minimiza orice sensibilitate sau iritatie cutanata ce ar putea sa apara.

De regula, pentru diluare se utilizeaza o parte ulei esential si aproximativ cinci parti ulei fractionat.

6. De ajutor in diverse probleme ale pielii

Datorita proprietatilor calmante si de hidratare, uleiul de cocos fractionat amelioreaza iritatiile pielii.

Grabeste vindecarea in cazul unor leziuni superficiale.

7. Un aliat pentru un bronz sanatos

Adauga ulei de cocos fractionat in crema ta solara si aplica apoi pe corp atat inante, cat si dupa expunerea la soare.

Datorita proprietatilor emoliente si de hidratare te va ajuta sa iti pastrezi pielea catifelata, fiind un ulei natural pentru bronz.


Conține: trigliceride cu lanț mediu din ulei de nucă de cocos și ulei de rapiță din culturi certificate ecologic.
Compoziția acizilor grași: Acid Caprilic C8 (60%), Acid Capric C10 (40%).
Uleiul de nucă de cocos și uleiul de rapiță sunt rafinate, albite și deodorizate. Nu conține aditivi.

A se pastra la frigider dupa deschidere.

Detalii

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 2 review-uri
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
P
Palamariu Mirela
02 sept.
Achizitie verificata
Sunt foarte mulțumită de acest produs fiindu mi necesar in diluarea uleiurilor esențiale.
c
camelia
10 iun.
Achizitie verificata
Excelent.

Produse similare